Gradina Visurilor

Lucrari de primavara in gradina

Pentru orice informatie, sugestie, recomandare, solutie in domeniul gradinaritului nu ezitati sa ne contactati! Veti primi cu siguranta informatia de care aveti nevoie.

 Lucrari de primavara in gradina

Gradina Visurilor va pune la dispozite o serie de lucrari de sezon pentru revigorarea zonei verzi.

Va enumeram lucrarile  de sezon necesare pentru a avea o gradina frumoasa:

1.Scarificarea gazonului.
2.Fertilizarea.
3.Refacerea golurilor din gazon.
4.Curatirea arbustilor ornamentali de uscaturi.
5.Curatirea sistemelor de irigat(aspersoare, filtre).
 
 
1.Scarificarea  gazonului
Este o operatiune obligatorie in primavara mai ales daca iarna a fost capricioasa cu temperaturi scazute.Prin executarea acestora se elimina iarba uscata din gazon rezultata in urma sezonuli rece, se aeriseste gazonul pentru permite mai usor sa ajunga la radacina firului de iarba ingrasamintele si apa, totodata se si aeriseste gazonul facilitand schimbul de gaze din sol in aer si invers.Aceste operatii se pot face manual sau mecanizat cu masini speciale functie de suprafata si grad de acoperire cu iarba uscata.
2.Fertilizarea gazonului
Aceasta operatie urmeaza operatiei de scarificare si aerisire si are ca scop alimentarea cu substante nutritive a plantelor.Pentru aceasta perioada sunt necesare ingrasaminte cu continut mai ridicat de azot.Imprastierea acestora se recomanda a se face cu masini de imprastiat ingrasaminte in doze corecte, fara a face excese.Excesul poate compromite uneori intregul gazon.Va recomandam ca dupa imprastierea ingrasamintelor sa se efectueze si o udare usoara.
3.Refacerea golurilor din gazon.
Este o operatiune care se face doar daca este nevoie, si consta in reinsamantarea sau repunerea de gazon rulat zonelor unde din diferite motive nu mai exista fire de iarba.
4.Curatirea arbustilor ornamentali de uscaturi.
Operatiune obligatorie in primavara si nu numai.Consta in taieri de formare a  coroanei, stimularea indesiri plantei.Eliminarea partilor bolnave, sau deteriorate ale plantei.Taierile se fac cu responsabilitate si numai in conformitate cu specificul fiecarei plante in parte.Atentie taierile se fac in zile cu temperaturi pozitive si nu mai mult de 25%din total planta.
5.Curatirea sistemelor de irigat(aspersoare, filtre).
Este o operatiune de verificare a intregului sistem si care consta in verificarea pompei, amorsarea acesteia, curatirea filtrului daca exista, curatirea filtrelor din aspersoare(doar daca este necesar), refacerea legaturilor si conexinuilor cu sistemul de tevi, Probarea zonelor de udare prin aspersie, verificarea duzelor si a furtunelor de udare prin picurare.Inlocuirea aspersoarelor deteriorate sau a partilor componente distruse.
Pentru operatiunile mentionate mai sus, noi cei de la Gradina Visurilor va pune la dispozitie, personal calificat, materiale de cea mai buna calitate, masini profesionale pentru aceste lucrari si preturi competitive.
Pentru orice informatie, sugestie, recomandare, solutie nu ezitati sa ne contactati!Veti primi cu siguranta informatia de care aveti nevoie.
O primavara frumoasa!
Echipa Gradina Visurilor- Timisoara

Publicat la data: 17 Martie 2015

Galerie foto

Gradina-Visurilor galerie foto
Gradina-Visurilor date de contact

SC RDN GRADENDO SRL

Adresa:
Timisoara
Str. Maresal C-tin Prezan, Nr. 119

Email:
office@gradinavisurilor.ro

Radu Greavu
Tel mobil:
- 04-0724234117
- 04-0745322888


» scrie-ne!

Gradina-Visurilor cuvinte cheie